Ny legeplads ved Multihallen

En lille arbejdsgruppe fra lokalrådet i Vester Nebel, har i gennem det sidste år arbejdet på at få etableret en legeplads i byen. Da kommunen solgte børnehaven, mistede vi også dennes legepladsen, så der har været ønske om en ny legeplads i byen.

Der er derfor blevet indhentet tilbud og søgt fonde, og nu er vi så heldige, at der står en ny legeplads som meget snart venter på at blive taget i brug.

Vi synes, at det var oplagt, at legepladsen blev placeret ved hallen, som allerede er et stort samlingssted for byen borgere.

Vi har valgt, at legepladsen skulle være så vedligeholdelsesfri som muligt, og den er derfor udført i meget holdbare materialer, som ikke kræver plejeolie, maling eller lignende.

Vi har et stort ønske om, at vi alle hjælpes ad med at passe godt på den nye legeplads. Det er særligt vigtigt, at vi i disse covid 19 tider ikke samles i flokke. Legepladsen løber ingen steder, så kommer I forbi og der allerede er nogen der leger, så kom tilbage senere eller gå en tur i skoven imens I venter ????.

 

Vi vil gerne sige stor tak til bidragsyderne, uden dem ville legepladsen ikke være mulig

SEs Vækstpulje

Claus Sørensens Fond

Esbjerg kommunes pulje til lokale projekter

Nordeas Her bor vi-pulje

Johann Hoffmann Fonden

Kompan

 Det er vigtigt, at I ikke benytter den nye legeplads før den er klar og godkendt. Så selv om den ser færdig ud, så er den det ikke endnu!

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand