Ny gudstjeneste

På søndag begynder et nyt kirkeår, som mange vil nok opleve som noget helt nyt, for det er folk fra sognene der læser teksterne og beder bønnerne. Det er folk fra sognene der deler brød ud ved nadveren. Og der er kaffe efter gudstjenesten - hver søndag!

På søndag, 1.s.i advent, begynder et nyt kirkeår.

Hos os i Bryndum og V. Nebel begynder også en ny gudstjenesteordning. Den ligner sådan set den gamle temmelig meget. Det er en helt klassisk højmesse med nadver og prædiken. Men mange vil nok opleve den som helt ny, for det er folk fra sognene der læser teksterne og beder bønnerne.

Det er folk fra sognene der deler brød ud ved nadveren og efter gudstjenesten er der kaffe til dem har lyst. Hver søndag!


Blandt de frivillige, som medvirker, er både børn, unge, voksne og ældre.

Tag også gerne børnene med i kirke, hver søndag er der tilbud om børnekirke. Under prædiken samles børnene i våbenhuset og får fortalt historie, tegner og man kan hygge sig med lidt mundgodt; Rosiner, riskiks og andet sundt slik.

Har du lyst til at være med til at varme stemmen op og øve søndagens salmer, så kom gerne kl. 10.00 hvor organist og sanger tager fat i den store sangermuskel hos enhver!

Kom og vær med. Støt op om dine lokale kirker og vær med til at skabe fællesskab på tværs af generationer. Det er hver søndag kl. 10.30. En gang om måneden i V. Nebel Kirke og øvrige i Bryndum Kirke.

På søndag; 1.s. i advent, er det i V. Nebel Kirke kl. 10.30

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand