Nu kommer der nye sf-sten omkring multihuset

En gruppe på 12 frivillige børn og voksne indledte i weekenden arbejdet med at flytte skaterparkens ramper væk fra Multihusets parkeringsplads.

Lørdag formiddag fjernede folk fra Multigruppen og VNI et areal med sf-sten, der er sunket under udgravningen til det nye redskabsrum. Indenfor 8-10 dagen vil en entreprenør lægge nye sf-sten på et endnu større areal end tidligere, således at hele multihusets sydlige fløj bliver dækket af sf-sten.

Når stenene er lagt, vil skaterrampen og diverse forhindringer, der gennem længere tid har stået på parkeringspladsen, blive flyttet tilbage til området syd for multihuset. Det er multigruppens plan, at der skal laves nye forhindringer til skaterparken, så den bliver endnu mere attraktiv.

Den nye flisebelægning vil også forbinde døren til det nye redskabsrum med en container, der opstilles vest for multihuset. Her vil VNI opbevare effekter og udstyr, der kun anvendes sjældent.

Efter ”fyraften” delte det arbejdende folk et par øl, samt et par pølser fra slagter Theilgaard.

Tak for hjælpen til alle, der deltog i arbejdet.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand