Natursti-projektet skrider frem

Der bliver arbejdet hårdt på den nye natur-sti, der skal være med til at gøre Vester Nebel.by mere attraktiv. Første etappe er halvvejs færdig.

 


Der bliver larmet en del med kædesave omkrin Lilbækken i denne tid. Arbejdsgruppen der arbejder med Naturstien, er i fuld gang med den første etappe.


Projektet er inddelt i tre etapper, og gruppen forventer at den første etappe kan være færdig senere på foråret.


- Vi har talt med alle lodsejerne i opmrådet, og der er kun en enkelt, der har afvist sti-projektet helt. Men det kommer ikke til at betyde det helt store, da det blot handler om, at vi ændre lidt på planerne, så stien kommer til at gå højre om en mærgelgrav, frem for venstre, siger Morten Haahr fra gruppen.

Gruppen er stødt på meget få forhindringer hos lodsejerne, der generelt, er meget positive overfor projektet.


Til gengæld er der mange forhindringer i landskabet. Mange steder langs Lilbækken er der meget fugtigt. Nogen steder vil et lag stafil-grus eller et lag flis kunne afhjælpe problemerne, mens der andre steder ikke er andre muligheder, end at bygge gangbroer.


Men i første omgang handler det om, at få ryddet området omkring Lilbæk for træer og buske.
Der arbejdes primært i weekenderne.


Ring til Morten Haahr, hvid du har overskud til at give en hånd med - Eller lyt blot efter kædesavenes hvinen, hvis du først kommer i tanke om, at du vil hjælpe til, når vi er gået igang - Så finder du os nok!  


Der er flere billeder fra anlæggelsen af Naturstien i Fotogalleriet, klik her!

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand