Multihus-gruppen fik sin buskrydder

Til byfesten blev der solgt t-shirts og aktioneret 2037 kroner hjem til projektet. Og det var lige akkurat et beløb som Henning »smed« Jensen, kunne finde en brugt buskrydder til.


Henning svinger maskinen over sig egen græsplæne, men maskinen kan klare langt hårdere opgaver. Foto: Kim Thorsen


Henning Jensen købte sig i januar ind i virksomheden Tinghøj Motorsave på Stilbjergvej i Tinghøj.
Han reparerer og sælger alt i skov- og havemaskiner - og da han næsten er nabo til Multihuset, var det meget naturligt for arbejdsgruppen, at spørge ham, om han kunne levere en kvalitetsmaskine til en ”fornuftig” pris.

 

Da Henning Jensen ofte handler med entreprenører og virksomheder der ind imellem skal have skiftet materiellet ud, var det ikke noget problem at finde frem til en robust, brugt maskine.

 

Ud over selve maskinen fik gruppen også handlet sig frem til en lukrativ aftale om, at maskinen serviceres og om nødvendigt repareres af Tinghøj Motorsave. Men Henning Jensen er ikke specielt bange for den del af aftalen:

 

- I får buskrydder i mange år med den maskine. Hvis bare i husker at blande lidt olie i benzinen, så kan det ikke gå helt galt, sagde Henning Jensen, da arbejdsgruppen kom for at teste og afhente maskinen.

 


Maskinen tages i brug
Maskinen vil blive brugt i den kommende weekend, hvor der skal gøres plads til overskydende flis fra sti-projektet.

 

Der arbejdes både lørdag og søndag eftermiddag og alle kan deltage, uanset om man kan afse begge dage, eller blot et par timer.


Ring til Morten Haahr 75 16 98 26 – Så får du at vide, hvor du skal møde

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand