Mere energi til hjemmesiden

Torsdag aften deltog seks personer i et kursusforløb, så de fremover kan være med til at opdatere vesternebel.dk.

Efter et lille introduktionskursus på godt en times længde, er de nye skribenter klar til at skrive på hjemmesiden. Foto: Kim Thorsen

For hurtigere at kunne få skrivelser og billeder på hjemmesiden, blev der torsdag aften holdt introduktionskursus i Typo3 – som platformen til vesternebel.dk hedder.


På kurset deltog seks personer, der har en stor berøringsflade med Sogneforening, Idrætsforening, skolebestyrelse i Bryndum, Sognearkiv samt forsamlingshus. Tanken er, at få flere til at skrive til hjemmesiden.

I fremtiden kan du således henvende dig til Henriette Mortensen, Elvis Rasmussen eller Rikke Bloch, hvis du har ideer til artikler eller stof, der vedrører VNI. Rikke Bloch, der sidder i skolebestyrelsen i Bryndum, vil ligeledes informere om ting, der vedrører Bryndum Skole. Connie Rønne Jørgensen og Henning Jørgensen er aktive omkring forsamlingshus og Sognearkivet. Helle Brodersen var repræsentant for Sogneforeningen.

Det er håbet, at de nyuddannede web-skribenter også vil skrive artikler, der vedrører andre sider af livet i og omkring Vester Nebel, så siden bliver mere interessant at frekventere.

Web-redaktøren er fortsat Kim Thorsen, der vil tage sig af at udvikle hjemmesiden, så den er tidssvarende og lever op til det aktuelle behov.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand