Medrivende golspeldag i Vester Nebel

54 forventningsfulde sangere deltog i gospelarrangementet i Vester Nebel under instruktør Rune Herholdts ledelse. En dag med sang, energi, grin og smil.

Vester Nebel Forsamlingshus og kirke var lørdag d.19.maj rammerne om en sprudlende gospel-dag for alle sangglade mennesker.

Deltagerlisten talte 21 ved tilmeldingsfristens udløb, men siden hen strømmede det til, så på dagen dukkede der 54 forventningsfulde sangere op.  Under instruktør Rune Herholdt humørfyldte engagement blev der inspireret til både energifuld gospel og mere stille, stemningsfulde ballader.

Ved tangenterne sad en af Danmarks bedste akkompagnatører Steffen Nørreløkke, der ved sit unikke samspil med instruktøren sørgede for en dynamisk og levende direktion så både stemmebånd og lattermusklerne blev flittigt rørt.

Gospel musikken er ”Det glade budskab til alle mennesker – som vil røre os på den ene eller anden måde”, fortalte Rune Herholdt, der kom med eksempler på det fra sit eget liv.

Den festlige gospel-dag i Vester Nebel kunne kun lade sig gøre takket være fondsmidler og støtte fra Menighedsrådet.

Der var deltagelse fra nær og fjern – flest kvinder havde fundet vejen til Vester Nebel denne dag – men også et par modige herrer troppede op.

Dagen igennem blev der øvet ihærdigt –”koncentration og fuld register” på alle sangene kun afbrudt af få pauser, bl.a. frokostpause med lækre grovboller fra Tarp Bageri.

Kl. 14.30 var der gratis koncert i Vester Nebel kirke, hvor sangerne viste hvad de havde arbejdet med i løbet af dagen. Her gav Rune Herholdt også et gribende  solo nummer med guitar og fik koncertgæsterne til at synge med på den kendte sang ”We shall overcome”.

Efter Fadervor og velsignelse, som blev lyst af sognepræst Kirsten Sønderby sluttede koncerten med den stemningsfulde ”Halleluja-song” og både sangere og koncertgæster kunne gå ud i det dejlige solskin med gospel – stemning i sindet.

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand