Lone vil samle ind til Rumænien

Jeg har kontakt til Ena og Kjeld i Rumænien, og vil gerne stå for at kunne samle nogle ting de står og mangler dernede. Og hvis vi flytter Volvoen, er der masser af plads i garragen.

 

- Jeg talte med Ena og Kjeld, da de holdte foredrag i Sognehuset. Siden har jeg korresponderet lidt med dem via E-mail. Og da de kommer "hjem" på ferie midt i august, har jeg spurgt dem, om der er noget de står og mangler, fortæller Lone Dyrholm.

- Som du tidligere har skrevet, er de på jagt efter en række landbrugsmaskiner, men hvad Ena også har tortalt er, at de mangler de noget EDB-udstyr, forsætter hun. De har været på besøg på en skole, hvor der kun var én computer, nemlig skolelederens. Så derfor ville det være rart, hvis Vester Nebels borgere vil kigge efter på loft eller i skunk, for at se om der er noget funktionelt IT-udstyr de kan undvære, opfordre Lone Dyrholm.

Da mange familier har udskiftet skærmen til en LCD-fladskærm, eller har sat en ældre computer på depot i cykelskuret, er det da heller ikke utænkeligt at vi kan samle noget udstyr sammen.

Samtidig har Ena og Kjeld efterlyst en overheadprojektor, andet brugbart elektronik og brugt, rent og pænt tøj.

Lone og Jørgen Dyrholm flytter bilen ud, og så er der masser af plads til effekter. Er de ikke hjemme, skal du bare åbne garrageporten og stille dine effekter ind.

Adressen er Landsbytoften 3

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand