Lille hyggelig juletræsfest i forsamlingshuset

Det var meget hyggeligt, men der var ikke så mange deltagere som tidligere, da årets juletræsfest blev afholdt i forsamlingshuset.

Der var pyntet op i salen med julepynt, og i dagens anledning var byens nye nisser inviteret indenfor. 14 børn og ni voksne samledes til dans om træet, sammen med de 6 voksne og 5 nissebørn der havde forberedt festligheden, sanglege og råhygge i små fire timer den 27. december.

Og spillemændene i Sååh...dee spillede op til julebal.  

- Vi havde forventet, at der var kommet flere, sagde Erik Schmidt, der sammen med Kjeld og Louise er arrangørerne af juletræsfesten. 

- Sidste år var der 90 deltagere, er du skuffet over så få der deltager?

 - Nej, overrasket er måske et bedre ord. For jeg synes, der er nogen, der snyder sig selv for en god oplevelse sammen med deres børn. De der er her i dag, hygger sig gevaldigt. Men vi burde måske have valgt en anden dag? Der er sikkert nogle familier, der har været til store byttedag eller på arbejde. Men vi vil gerne i dialog med børnefamilierne, så vi bliver flere deltagere til næste år. Arbejdet med at stable arrangementet på benene er jo det samme uanset om der kommer 30 eller 90, siger Erik Schmidt. 

Han erkender også, at det vil være en fordel, hvis nogle forældre til børn i målgruppen vil være med til at arrangere. Det giver en bedre dialog til andre børnefamilier.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand