Levin Nielsen takker af efter 25 år

Efter 25 år i byfestudvalget takker den mangeårige formand af, og beder nye kræfter om at træde til i udvalget.

Sidste år nævnte Levin, at han overvejede at trække sig fra udvalget. I år takkede han søndag eftermiddag af med at bekendtgøre, at byfesten 2012 var hans sidste som formand.

Han blev involveret i byfestplanlægningen ved lidt af en tilfældighed. Et år, midt i firserne, skulle klubben stå for ølsalget i en af boderne. Det gik så godt, at Levin Nielsen blev valgt ind i byfestudvalget året efter.

Det var dengang byfesten blev arrangeret af Sogneforeningen, Pensionistforeningen og V.N.Ø, med Jette Sig Hansen som udvalgsformand.

To år senere overtog V.N.Ø byfesten, som idrætsforeningen har været arrangør af siden – med Levin Nielsen som formand.

- Det har været sjovt, men det er også en krævende opgave, der trækker mange veksler på udvalget i dagene før, under og efter byfesten, siger Levin Nielsen, der har truffet beslutningen om at trække sig i samråd med familien.

- Jeg skal passe lidt på mig selv, så jeg stopper nu, men jeg vil selvfølgelig hjælpe lidt til ved byfesterne fremover, hvis jeg bliver bedt om det, siger Levin Nielsen.

Hvem afløser Levin?
Byfestudvalget søger efter nye frivillige, der vil give en hånd med i de kommende år.

- Det er folk, der har lyst til at sætte deres præg på de kommende byfester, og folk, der vil være med til at give et nap med under byfesterne, siger Marlene Timmerby fra udvalget.

- Vi får ofte kritik at de ting vi arrangerer eller piller af programmet, så der må være nogen, der har mod på at deltage i udvalget, siger Marlene Timmerby, der gerne ser udvalget vokse lidt.

- Byfesten strækker sig over fire dage og rummer mange aktiviteter. Derfor vil vi gerne dele opgaverne ud på flere hænder, så alle får en overkommelig byfest, slutter Marlene Timmerby.

Har du mod på at tage en tørn i byfestudvalget – stor eller lille. Så send en mail til Marlene Timmerby, Klik her!

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand