Lange udsigter til Sydvestenergi bredbånd

Der arbejdes for tiden på de jordkabler, der tidligere på året erstattede de luftbårne el kabler. Men arbejdet har ikke noget med bredbånd til Internet og Tv signaler at gøre.

Det er meningen at der skal føres lysleder fiber i de elkabler der arbejdes på mange steder i sognet for tiden, men der vil gå omkring 2 år før området bliver tilbudt Internet bredbånd med omkring 10 M-bit hastighed.

 

Iflg. Projektchef for bredbånd hos Sydvestenergi, Carsten Hansen, skal vi ikke forvente at selskabet er i stand til at tilbyde os Internet opkoblinger før omkring 2008.

 

- Det arbejde der gennemføres nu, er en renovering af jordkablerne. De plasticslanger der skydes i kablerne er godt nok dem der skal rumme lysleder fiberen, men der er andre områder vi prioriterer højere lige nu. Efterspørgslen bl.a. via vores hjemmeside har ikke været så stor fra Vester Nebel området, som andre steder, slutter Carsten Hansen.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand