Landsbyplanen for Vester Nebel næsten færdig

Landskabsarkitekt Steen Geising fra Vej og Park, fremviste i dag skitser over hvordan Vester Nebel kan komme til at tage sig ud i fremtiden.

Syv personer fra Vester Nebel blev den 24/1 præsenteret for den næsten færdige landsbyplan for Vester Nebel.


Det var landskabsarkitekt Steen Geising fra Vej og Park, der kom til Sognehuset i Vester Nebel og fremviste den flotte plan for følgegruppen.


I forvejen havde følgegruppen siden sidste møde i november udvalgt tre udvalgte indsatsområder for byen, hvor der skulle udarbejdes løsningsforslag.

Steen Geising havde valgt nogle spændende alternative løsninger for indsatsområderne, hvor forskønnelse af byen blev kombineret med nogle rent funktionelle behov - f. eks. til fartdæmpning.

Herudover blev på mødet diskuteret konkrete punkter i landsbyplanen. F. eks. følgegruppens forslag til ændringer i lokalplaner for byen. Landskabsplanen ventes helt færdig i slutningen af februar.


Den 3. april skal Vester Nebels landsbyplan sammen med 6 andre landsbyplaner godkendes på byrådsmødet. Såfremt landsbyplanen godkendes i Byrådet, forventer følgegruppen at indkalde hele Vester Nebel til et møde i maj, hvor planen vil blive offentliggjort og diskuteret.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand