Læserindlæg: Så gør dog noget ved busdriften!

Jeg har sendt en påmindelse til flere politikere omk problematikken af vores bustider - eller manglen på dem. Efter mit første brev, fik jeg positiv respons fra flere politikere om, at der skulle gøres noget. Men der sker jo ikke noget, så jeg har sendt dette brev i går. Inge S. Henriksen.


Kære politikere og andre ansvarlige for Sydtrafik i Esbjerg kommune

 

Nu er vores tålmodighed ved at være brugt op! I fortæller i avisen – bl.a. den 12. jan 08, at nu har kommunen anmodet Sydtrafik om hurtigst muligt at genindføre timedrift for linie 6. Men hvad er hurtigst muligt for jer?

 

For os i Vester Nebel er hurtigst muligt i dag og ikke først i morgen.  Jeg har sendt brev ang. vores transportproblemer til flere politikere i kommunen, og alle synes virkelig det er dårlige forbindelser vi har fået. Men ingen tager ansvar og gør noget ved det! Vi er blevet lovet et snarligt møde med bl.a. Lars Andersen omkring problematikken, men mødedatoen har jeg endnu ikke fået.

 

I vores familie er vi virkelig i knibe. Vi har én bil – ligesom mange andre, og børnene skal vente længe for at komme hjem fra deres skoler i Esbjerg. Det er ofte, at de ikke har fri før bussen er kørt mod Vester Nebel kl. 13.50. – Så i stedet for at kunne være hjemme kl. 15.18, kan de tage bussen så de er hjemme kl. 16.50. Synes i virkelig at det er rimeligt?

 

Hvis ikke, så gør noget ved det.

Busdriften mod Esbjerg om eftermiddagen, er helt gået i stå, så det er indlysende, at busserne skal tilbage til den gamle plan.

 

Nu har I snart haft en måned til at løse jeres praktiske problemer, så jeg regner med, at vi inden for 14 dage har vores timedrift tilbage igen. – I kan simpelthen ikke være bekendt, at behandle os på denne måde. Vi betaler også vores skat til kommunekassen, og har derfor samme rettigheder som resten af befolkningen i Esbjerg kommune.

 

 

Venlig hilsen

 

Inge M. S. Henriksen

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand