Kun få indsigelser mod flytning af skaterrampe

Arbejdsgruppen "Multihuset" har modtaget mange positive svar på den omdelte "høringsskrivelse". Det er dog ikke alle der ser lige optimistisk på en flytning af skaterrampen.


Skaterrampen skal renoveres for omkring 20.000 kroner, inden den eventuelt bliver flyttet til Multihuset. Foto: Kim Thorsen


Arbejdsgruppen "Multihuset" har spurgt "naboerne" til Multihuset om deres syn på en flytning af Skaterrampen fra den nuværende placering ved fodboldbanen ved skolen, til det sydvestlige hjørne af multihusgrunden.

Gruppen har modtaget mange tilbagemeldinger. Langt de fleste positive, men desværre er der også enkelte, der udtrykker bekymringer om konsekvenserne ved en flytning af rampen.


Arbejdsgruppen vil behandle indsigelserne på det først kommende møde. Herefter vil gruppen tage kontakt til de der har indsigelser og forsøge at finde frem til en løsning, som alle kan være tjent med.

 

 Arbejdsgruppen
”Multihuset”  



Det er i den sydvestlige del af grunden, at arbejdsgruppen ønsker at genopføre rampen: Foto Kim Thorsen 

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand