Kom til vælgermøde med valgflæsk

Vester Nebel Forsamlingshus er rammen om et vælgermøde, hvor politikernes visioner for landdistrikter og kommunens mindre byer skal debatteres.

Som optakt til kommunevalget 2021 inviterer Vester Nebel Kultur- og Forsamlingshus i samarbejde med Ugeavisen Esbjerg til vælgermøde i Vester Nebel Forsamlingshus torsdag den 4. november kl. 19.30 til cirka 21.45.

Den overordnede ramme handler om landdistrikterne samt fremtiden for kommunens landsbyer og mindre byer.

På vælgermødet vil repræsentanter for de opstillingsberettiget lister og partier i Esbjerg Kommune få mulighed for at besvare vælgerne på de spørgsmål, de måtte have forud for kommunalvalget den 16. november.

Lister og partier får indledningsvis få to minutters taletid til at præsentere det, de går til valg på. Herefter vil publikum få mulighed for at stille spørgsmål til panelet. Ordstyrer bliver en journalist fra Ugeavisen Esbjerg. Paneldeltagerne får afslutningsvis ordet i ét minut til en afsluttende bemærkning.

Intet valg uden flæsk

Der er mulighed for at bestille stegt flæsk med kartofler, rødbeder og persillesauce. Det serveres klokken 18.00 til en kuvertpris på 120 kroner inkl. Kaffe og hjemmebag. Betaling forud. Bestilling af mad til Jens Hansen senest tirsdag den 31. oktober på 7178 7793 eller mail: forsamlingshus@vesternebel.dk.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand