Kom til Ølsmagning med Torben Mathews

Det er Multihus-gruppen en stor fornøjelse, at kunne invitere til ølsmagning i Vester Nebel Forsamlingshus fredag den 22. februar klokken 19.30.

Sjove fortællinger og anekdoter er kendetegnende for Torben Mathews ølsmagninger.

Vi har allieret os med Torben Mathews, der er landets bedste og mest underholdende øl-foredragsholder, og vi vil servere pålægs-tapas fra en af områdets bedste slagtermestere efter smagningen.


Vores mål er, at give deltagerne en god oplevelse.


Vi håber det kan friste øl-nydere fra nær og fjern til at komme en tur til Vester Nebel, til en god oplevelse og et godt grin. 

Torben Mathews
Er indehaver af ”You’ll Never Walk Alone” i Kolding, et af landets allerbedste ”vandingshuller” med et unikt udvalg af specialbryg af egen import.
Han har bredt kendskab til øllets univers takket være utallige udmarvende studieture igennem de seneste 19 år, som forberedelse til mangfoldige forskellige temaforedrag, der desuden har udmøntet sig i to bøger om øl og mad samt en tv-serie med fokus på de nye danske mikro-bryggerer.


Gode grin og sjove historier
Det bliver ikke kun dine smagsløg, der vil blive provokeret! Smilebåndene får sig med garanti ligeledes en motionstur, idet det sociale element efter Torbens beskedne opfattelse er en meget vigtig, integreret del af øllets univers.  

Da Torben kun præsenterer øl fra bryggerier, han har besøgt, krydres foredraget selvsagt med anekdoter og oplevelser fra de pågældende produktionssteder og menneskene bag. Og da en stor del af øllets verden udgøres af rendyrkede originaler, bliver det oftest meget morsomt!

Anmeldelser
Er par anmeldelser fra Torben Mathews hjemmeside:
3F København: Tak for en super aften i onsdags . Tilbagemeldingen fra deltagerne er, at det er det bedste arrangement, vi har haft.

Arkill A/S: Vi vil gerne sige tak for et super underholdende show/foredrag i lørdags. Alle havde virkeligt haft det sjovt, og fik smagt noget øl, de ellers aldrig ville have smagt.


Temaet i Vester Nebel
Temaet for smagningen er et potpourri af Torbens seneste etniske smagninger: Særprægede englændere, usædvanlige tyskere og polske bryg. 

Pålægs-tapas
Efter øl-smagningen serveres der pålægs-tapas bestående af udsøgte danske, Italienske og spanske pølser fra Slagter Theilgaard, oste, hjemmebagt brød og kiks. Drikkevarer kan købes i forsamlingshusets bar. 

Pris for arrangementet
Ølsmagning og tapas koster 200 kroner pr. person og skal betales forud.
Du kan reservere pladser på beer@vesternebel.dk eller på telefon 2557 7212.

Du skal herefter betale dine billetter, ved at overføre betaling via netbank til Sydbank-konto:

                                        7701 - 20 88 944

Skriv dit navn ud for ”besked til beløbsmodtager”


Når vi har registreret din betaling, sender vi dine billetter pr. mail. Er der ikke betalt efter 7 dage bortfalder reservationen.

Vent ikke for længe.
Der er kun 120 billetter til arrangementet, som sælges efter først til mølle princippet, så vent ikke for længe med tilmelding.  

Du kan printe en folder om arrangementet, hvis du klikker her.

Del den ud til venner og bekendte - gerne uden for Vester Nebels bygrænse.

Facebook-deling er også en mulighed, du skal blot skrive herunder!
 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand