Kom til julebanko

torsdag den 7. dec. og igen tirsdag den 12. dec. begge dage kl. 19:00

Kultur- og forsamlingshuset er klar med to hyggelige aftener, hvor vi spiller ti runder banko, afbrudt af en lille hyggestund. 

Der sælges gløgg, kaffe, the, æbleskiver, øl og vand til moderate priser. Der vil også være amerikansk lotteri.

Kom nu i god tid, hvis du vil være sikker på en plads. Vælger man tirsdagen, har man dog et skud mere i bøssen, hvis der skulle blive overfyldt.

Tilmelding er ikke nødvendig.

 

Vi er vores sponsorer taknemmelige for de mange gevinster, vi har fået, det er en forudsætning for det store tilløbsstykke som vores banko altid er. Vi har modtaget gevinster fra blandt andre:

AB Catering, Bubbi Thomsen, Newl Forsamlingshusrengøring, Forum Smed, Rikke Theilgaard, Tarp Bryggeri, Ingers Ost og vin, Helsinghoff Reklame, Dansk Plast, Polar Seafood Esbjerg, Erik Schmidt, Polar Seafood Foodservice, Alko Print, Wintherriet, Frisør By Strandmark. Det Gamle Mejeri, Danske Bank, Andrup Farvehandel, Tarp Bageri, Ejendomsselskabet Lillebæltsvej

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand