Klub Vester Nebel var aldrig rigtig lukningstruet

I fredags skrev JydskeVestkysten at Klub Vester Nebel ville overleve den store spareplan i Esbjerg Kommune. I går blev det endeligt besluttet.

Foto: venligt udlånt af klubben.

Vester Nebel fritids- og ungdomsklub overlevede Esbjerg Kommunes store spareplan, der blev vedtaget på byrådsmødet i går.

Efter mødet skrev Jesper Rasmussen (V) følgende til Facebook-gruppen »Bevar Klub Vester Nebel«: Så er det indgået budgetforlig, og Klubben lever videre som nu. Tak for jeres mails, breve, folder osv. - det gjort indtryk på byrådet.

Forslaget om en lukning af klubben i Vester Nebel, hænger sammen med behovet for en ny klub i Tarp. Men der er ingen aktuelle planer om at opføre en ny klub i Tarp, selvom den nuværende klub holder til i nogle gamle barakker, der er dyre at vedligeholde.

- Forslaget om en lukning af Klub Vester Nebel har aldrig været et politisk forslag. Det er kommet frem via embedsmændene, der har haft til opgave at komme med mulige besparelser.

- Så længe klubben er så velfungerende, og når de unge i byen benytter sig af den, så piller vi ikke ved den, siger Jesper Rasmussen, der er imponeret over borgernes engagement i denne sag.

- Det engagement, der blev lagt for dagen lige fra første sekund i denne sag, betyder meget for dem der træffer beslutningerne, siger Jesper Rasmussen, der glæder sig over den brede politiske opbakning, der har været for at bevare de små klubber i kommunen.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand