Kirkekoncert med Sing N´Swing

Det var lige så det løb koldt ned af ryggen, da dirigenten satte koret i gang med den simple tekst i "Halleluja". En kirkekoncert på en varm forårsdag blev en succes.

"Sing N´Swing" optrådte i Vester Nebel Kirke, søndag eftermiddag og menighedsrådet var værter for en koncert, der bragte tilskuerne rundt i hele verden.

 

Der var indianske tros sange, afrikanske fest hymner og amerikanske gospel sange, samt udvalgte sange fra den nye Danske salmebog.

 

Sangene fra den danske salmebog var fra korets side ment som en appetitvækker for de fremmødte, og blev derfor sunget som fællessange.

 

 

Med 25 sangere og omkring 60 tilskuere i kirken,blev kirkerummet sunget op, som det sjældent sker.

Sangene i kirken var nøje udvalgt til omgivelserne,mens den efterfølgende afdeling, der blev sunget til kaffen i forsamlingshuset, var i den mere poppede genre.

 

Det var anden gang menighedsrådet var værter for en kirke koncert, men forhåbentlig ikke sidste gang.

 

Vejret var en hård konkurrent, men med den kvalitet der blev leveret i Vester Nebel Kirke -  og forsamlingshus søndag eftermiddag, burde flere have taget imod.

 

Så vi kan da kun håbe på, at rådet har mod på at forsætte arbejdet

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand