Kan du ikke komme af med dit affald?

Is og sne er årsag til, at renovationsarbejderne ikke tømmer affaldsbeholderne på villaveje. Men der er andre muligheder!

Der bliver ikke afhentet affald på de veje, der ikke er ryddet for sne og is. Men der er flere muligheder for at komme af med sit affald på lovlig vis.


Hvis affaldsbeholdere, og eventuelle sorte plastiksække, bliver anbragt ved de store veje der er ryddet for sne, så vil renovationsarbejderne tage affaldet med. Du skal dog lige være opmærksom på, at affaldet ikke må være pakket i almindelige indkøbsposer, eller poser af papir.


En anden løsning er, at du kan aflevere dit affald på genbrugspladsen i Tarp. Her kan du lovligt fylde affaldet i container nummer 26, så længe vejene er snedækket.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand