JydskeVestkysten kommer lidt sent

Abonnenter af JydskeVestkysten modtager for tiden deres avis lidt senere på dagen, end tidligere. Det er ikke helt uden grund.

JydskeVstekystens bud igennem de seneste måneder, har valgt at stoppe som bud.

 

Ruten i Vester Nebel by, er blevet overtaget af Ene Lykke Olesen, der supplerer sin rute i Tjæreborg, med ruten i Vester Nebel. Ena har masser af erfaring med jobbet, da hendes børn har omdelt avisen i byen i en lang årrække, og hun derfor har optrådt som vikar, når der har været behov.

 

Ena triller altså ud med aviserne i Tjæreborg, før hun kører rundt i Vester Nebel og det betyder altså, at avisen kommer lidt senere ud, end tidligere.

 

Men Ena bliver ikke ved. Hun rejser snart til Rumænien og så bliver ruten ledig igen. Så hvis du er frisk på, at tjene en skilling fra morgenstunden, så kunne det være, at du allerede nu, skulle reagere på annoncen.

 

 

 

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand