Juletræstænding for fuld musik

Over 150 december-hungrende børn i alle aldre, deltog i Sogneforeningens juletræstænding i forsamlingshus, rundt på byens stier, gader og stræder, for til sidst at ende op ved byens juletræ ledsaget af Varde Garden.

Søndag d. 25 novenber bød Sogneforeningen i samarbejde med diverse sponsorer på Glögg,æbleskiver og amerikansk lotteri samt socialt samvær i forsamlingshuset. Vi er utroligt glade for, at så mange mennesker valgte at møde op for at deltage i vores arrangement. At der kom så mange kom lidt bagpå os med hensyn til amerikansk lotteri,  men mon ikke vi kan få det rettet til næste år. 

Det var også rart at så mange mennesker og selveste Julemanden valgte at trodse det kolde vintervejr og gå med Varde Garden rundt i byen, for til sidst at se træet blive tændt i byparken.

 

Vi vil gerne i Sogneforeningen takke alle sponsorer for den store opbakning vi har fået, det gør det lidt nemmere at holde sådan et arrangement.


Sogneforegningen.Så hermed tak for det!

 

Se slideshow med lyd og billeder fra juletræstændingen. Find den hastighed der passer til din Internetopkobling under billedet til højre på forsiden.


Der er naturligvis også almindelige billeder i Foto Gallariet -  klik her

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand