Julemarkedet i forsamlingshuset blev godt besøgt

Mange borgere valgte at aflægge julemarkedet et besøg inden byens juletræ blev tændt

Der findes en uskreven regel om, at et arrangement skal afholdes tre gange, før man må kalde det en tradition. Så nu er det tilladt at kalde julemarkedet i Vester Nebel en tradition.

Efter at have afholdt julemarked i Det Gamle Mejeris haller på Hygumvej i to år rykkede Sogneforeningen arrangementet indendørs i forsamlingshuset. Det var der mange besøgende og handlende der satte pris på. Og noget tyder på, at det trak flere besøgende til.

Alle standpladser var besat af handlende, og der kunne købes alt mellem himmel og jord. Der var noget for alle aldre. Og flere af de handlende meldte om en tilfredsstillende handel.

- Vi synes det fungerede godt i forsamlingshuset, og så har vi fået ros fra flere handlende der satte pris på, at de kunne holde varmen, siger Marianne Schmidt fra Sogneforeningen, der selv var blandt de handlende.

- Jeg er ret sikker på, at vi holder arrangementet i forsamlingshuset igen til næste år. Jeg vil gerne rette en tak til alle besøgende og de handlende i salgsboderne. Der skal også lyde en tak til Såh Dee og Kirkens kor, der optrådte på scenen.

Midt under julemarkedet dukkede julemanden op. Han var vældig gavmild og havde gode sager i lommerne. Og så hjalp han til med at finde vejen til byens juletræ, som blev tændt klokken 17.00. Herefter dansede julemand og børn fra byen rundt om træet.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand