Julehygge for VN Woman

Lørdag den 27. november kl. 9.30 mødtes 10 kvinder og 8 børn hos Mette Maria Bloch, Hygum Nørregård, for at julehygge. Dvs. for at lave dekorationer og hyggesnakke med medbragt kaffe/the/kakao.

Mette Maria, der er uddannet blomsterdekoratør, kom med gode råd, og der blev lavet mange fine ting. Mette Maria havde i forvejen lavet forskellige dekorationer til inspiration. Dejligt at hun ville lægge værksted til! 

Den lille forsamling er en del af VN Women. VN Women er et socialt og kulturelt forum for alle interesserede kvinder i Vester Nebel sogn. Der er ingen bestyrelse eller kontingent. Alle kan komme med forslag til arrangementer, tid og sted. 

Der er lavet en mailliste, som man kan komme på. Har man et forslag, så er det bare med at sende en e-mail rundt. Som modtager kan man så tilbagemelde, om man kan deltage. Første gang Vester Nebel Women mødtes, mødte der 32 op i skolens indeophold til en kop kaffe, the og kage samt en hyggesnak. 

For interesserede kvinder er det bare med at tage naboen ved hånden, også gerne nye tilflyttere. Det næste arrangement bliver til en gang power yoga i Vester nebels Multihal.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand