Julehilsen fra Sogneforeningen.

Så er året snart ved at gå på hæld og jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke bestyrelsen for deres frivillige arbejde og vil også gerne takke de ildsjæle (piger) i byen der gjorde det muligt at få gang i den Irske fest.

Vi var her så naive at tro at det nye ”Multihus” kunne bruges, men her havde vi glemt at tage Esbjerg Kommune i ed og fik så Forsamlingshuset med på ideen.

 

Når dette er nævnt vil jeg også gerne takke Forsamlingshuset for at være med på ideen om et arrangement med flere arrangører.

Vinterstemning, Krystalis på Hygumvej

 

Hvad er der så sket i løbet af året 2005?

 

Sogneforeningen fik ny bestyrelse – der har været diverse møder i Ribe Amt – medarrangør ved Sct. Hans festen, som i år viste at folk i byen gerne vil bakke op om arrangementer. - Tak til ”Fiskesøen” for dette arrangement.

 

Vi havde arbejdet på at få valgmøde til byen, men dette måtte aflyses pga. manglende interesse fra politikernes side.

 

Så havde vi lovet at gå med i uge 42 arrangementet igen, men valgte at trække os pga. manglende tid i bestyrelsen.

 

Dette blev så i stedet til årets fest i Forsamlingshuset med ”Irsk aften” og højt humør til glæde for alle dem som fik billet.

 

Vi har fået ny hjemmeside og vores enestående redaktør er pt. ved at få de sidste firmaer og foreninger med, så resultater og nyheder kan skrives og redigeres fra dag til dag. En stor tak fra bestyrelsen til Kim Thorsen for hans arbejde med hjemmesiden.

 

Endelig blev året afsluttet med Juletræstænding og musik af Varde Garden. Igen et arrangement som trak folk af huse. Her vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke Vagn for den økonomiske hjælp, samt Forsamlingshuset for at give husly.

 

Hvad skal der så ske i 2006?

 

Vi skal først og fremmest forsøge at overleve som forening og det betyder at vi gerne ser flere til generalforsamling, samt flere af de beboere der har lyst til at hjælpe med bestyrelsesarbejdet.

 

Vi skal med garanti arrangere ”Irsk Aften” igen og vil arbejde på at få en ”Jazz aften” til byen.

 

Juletræstænding vil også komme igen og gerne med hjælp fra flere foreninger.

 

En god jul samt et godt nytår ønskes alle i byen.

 

På vegne af bestyrelsen

Kim Jensen, Vester Nebel Sogneforening

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand