Julebanko gav en skærv i forsamlingshusets kasse

De to julebankospil i forsamlingshuset tiltrak flere bangohajer end husets bestyrelse havde forventet.

Julebanko er populært i Vester Nebel. Det blev bevist, da forsamlingshuset blev fyldt op til spil torsdag i uge 48 og tirsdag i uge 49. Der var samlet set over 180 deltagere i de to julebankospil.

Som iagttager er det sjovt at se, hvor mange børn og unge bankospille tiltrækker.

- Vi var omkring 80 deltagere den første aften, og vi havde forventet, at der ville komme lidt færre anden gang. Men vi blev positivt overrasket, da der dukkede over 100 op. Ja vi var faktisk lidt nervøse for, om vi nu havde æbleskiver og gløgg nok til alle de fremmødte, siger Thomas Nilsson, der er formand i husets bestyrelse.

Ti runder banko med én række, to rækker og pladen fuld, kinesisk lotteri og et bonusspil, hvor der blev spillet om en ekstra flot gevinst, og så var der sidegevinster i alle spil. Så der var mange, der havde noget med sig hjem.

- Vi vil gerne takke alle, der har deltaget. Det gælder ikke mindst alle sponsorer af gevinster. For uden dem, ville det være svært at gennemføre julebankospillet, siger Thomas Nilsson, der afslører, at de to bankospil har skæppet godt i forsamlingshusets kasse.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand