Jesper Rasmusen kåret af JydskeVestkysten

Jesper Frost Rasmusen har igennem et par måneder skrevet en række artikler om livet og dagligdagen i Vester Nebel som borgerjournalist på jv.dk. Onsdag blev han kåret som månedens borgerjournalist af JydskeVestkysten.

På det nyligt afholdte borgermøde i forsamlingshuset, blev det vedtaget, at der skal gøres et stykke arbejde for at fortælle omverden om de positive historier fra dagligdagen i Vester Nebel.

I dag var Jesper Rasmussen årsag til, at udgaveredaktøren på Esbjerg udgaven af JydskeVestkysten, Jesper Nørgaard, måtte tage sig af opgaven.

Han har nemlig udpeget Jesper Rasmussen som månedens borgerjournalist.

 

 

Jesper interviewer Jesper under indskrivningen til sommeraktiviteter i Sognehuset. Foto: Kim Thorsen

 

- Jeg har valgt Jesper fordi han har leveret en stribe artikler af den type vi allerhelst vil have. Artikler der omhandler livet ude i nærområderne, siger udgaveredaktøren, og nævner gospelworkshoppen, borgermødet og gymnastikopvisningen som eksempler.


Begrebet Bogerjournalist, er et af de nye tiltag som Mikael Kamber har tilført JydskeVestkystens netavis, siden han tiltrådte som chefredaktør i juni måned sidste år. Det var hans idé, at alle borgere i udgivelsesområdet skulle kunne oprette nyheder der omhandler nærområdet - helt ned til villavejen.

 

 

Blitzlysene lyste op i Sognehuset til stor undren for de tilstedeværende børn - og voksne. Foto: Kim Thorsen


- Vores ansatte journalister har ikke altid tid til at beskrive de mindre begivenheder ude i nærområderne, og derfor har Jesper Rasmussen bidraget med flere gode historier, som vi ellers ikke ville have skrevet. Han er et rigtig godt eksempel på en god borgerjournalist, slutter Jesper Nørgaard.


Sammen med hædren fulgte et Kodak digitalkamera, så Jesper Rasmussen selv kan tage sine billeder, til fremtidens artikler. 


- Du kan sikkert lære mere i JydskeVestkysten eller på jv.dk torsdag.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand