Jeg fortsætter som instruktør

Keld Andersen vil instruere dilettanten i Vester Nebel Forsamlingshus igen til næste år. Men vi skal ikke regne med at se Keld på scenen igen. - Det du´r nemlig ikke, siger han.

 

 

Vinterens øveaftener har været rigtig sjove, og jeg er faktisk glad for at være instruktør. - Men det kræver en del af en selv, så jeg kommer ikke til at optræde som spillende instruktør, fortæller Keld Andersen.

 

Vi fik jo, trods problemer i starten, samlet et fantastisk hold. Da er del af de folk, der havde givet tilsagn om, at de ville deltage, sprang fra. Var vi jo heldige at et par af byens tilflyttere var friske. På den måde kom Johnnie Jelager og Ralf Lauersen ind på holdet.

 

- Jeg oplever det hvert år til premieren, at folk kommer og giver udtryk for at de vil være med til spille. Men når så først rollerne skal besættes, har de fleste glemt det igen, griner Keld Andersen.

 

- Derfor har jeg brugt en del kræfter på at finde nye folk. Og for de tilflyttere der der har vovet pelsen - og har gjort det godt, er det en chance  for at blive lidt hurtigere integreret i landsbysamfundet.

 

Savner du ikke at stå på scenen?

 

- Nej, det gør jeg faftisk ikke. Jeg har prøvet at instruere og være aktiv på scenen under Forsamlingshusets revy sidste år. Og det trak lidt for hårde veksler. Men jeg står lidt på scenen på øveraftenerne, hvor jeg springer ind og viser, hvordan jeg gerne vil have at de andre skal gøre det. Så jeg får stillet mit behov, siger Keld Andersen, der dog gør opmærksom på, at der ikke er planer om en revy i forsamlingshuset i år.

 

- Vi er blevet enige med Forsamlingshuset om, at vi koncentrerer os om et dilettantstykke årligt, slutter Keld Andersen. 

 

 

 

Stykket "Grin, Grever og Gavtyve" blev set af omkring 250 personer ved Generalprøve, premiere og ekstraforestilling.Det er både aktører og Forsamlingshus yderst tilfredse med.  

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand