Islanders tog Vester Nebel med storm

Der har været snakket meget om arrangementet med ”The Islanders” siden billetsalget startede i august. Lørdag skulle forventningerne så indfris for de heldige der købte billet i tide.

Mange viste hvad de gik ind til, da de har oplevet orkestret andre steder i oplandet, men hvordan ville de newlinge der ikke tidligere havde oplevet ”The Islanders” synes om musikken?

 

Det er et af de spørgsmål, der har rørt sig i hovedet på arrangørerne siden de underskrev kontrakterne. Vester Nebel.dk har indsamlet indtryk fra arrangører som publikummer:

 

Efter lang tids forberedelse skulle det så endelig være, festen med ”The Islanders”.

 

Dagen gik med nervøsitet og spænding. Havde vi nu gjort det godt nok – var der nu mad nok til alle – havde vi købt øl nok – var der nu plads til alle osv.

 

Men alle sommerfuglene i maven fik ikke meget plads at boltre sig på, da først dørene blev åbnet og festdeltagerne begyndte at indfinde sig.

 

Her var folk i alle generationer, godt humør og med store forventninger til aftenen.

 

Under spisningen underholdt det lokale verdensnavn "Sååh...dee....” med stor entusiasme og til stor glæde for festdeltagerne med fællessang.

 

Efter spisningen var det så tid for ”The Islanders” at indtage scenen med deres forrygende sang – spil og gode humør.

 

Efter første runde med musik, var folk så langt væk i teksterne og sangene at de glemte at der var plads på dansegulvet, men det blev der hurtigt lavet om på, så resten af aftenen nærmest lignede udsalg i Bilka.

 

Der var dansende par over alt og alle så ud til at nyde hinanden og den gode stemning.De 200 Irske øl som var indkøbt til aftenen klarede ikke at holde trit med folks væsketab, men så var der jo mulighed for at smage på den Midtjyske special- bryggede fadøl ”Hancock” som også fandt plads i de tørstige ganer.

 

De 4,5 liter. Irsk whiskey som skulle bruges til Irish Coffee forsvandt også, så vi kan fra bestyrelsens side kun være tilfredse med omsætningen og humøret hos festdeltagerne. ”Er dette så noget I vil gentage” blev der spurgt fra flere sider og vi kan kun svare ja til dette.

 

Hele aftenen var 110% succes og vi har ikke nogen betænkeligheder ved at gentage dette ved en senere lejlighed.

 

Jeg vil gerne sige tak til alle de frivillige hjælpere fra de 2 bestyrelser + de unge mennesker i baren og til Mette – Gitte og Gyril som har arbejdet på dette projekt i lang tid.

 

Jeg vil også gerne takke chefkokken Bruno for den dejlige mad, hvor flere allerede har spurgt om opskriften.

 

- Dette var med garanti en fest som der vil blive snakket om i lang tid her i Vester Nebel, slutter Kim Jensen, Sogneforeningen.

 

 

Formanden i forsamlingshusets bestyrelse, Hans Peter Hansen er også meget tilfreds med arrangementet.

 

- Det her er et bevis på at det kan være formålstjenesteligt at samarbejde på tværs af foreninger. Vi havde ikke turde binde an med arrangementet alene, men da Sogneforeningens spillede bolden op, hoppede vi med på vognen, og det er vi bestemt ikke kede af.

 

-Musikken, maden, øllet og den Irske kaffe var i top, men der var en ting mere, der var med til at gøre dette arangement unikt, nemlig opbakningen fra lokalbefolkningen, og den vil vi gerne takke for.

 

- Billetterne forsvandt hurtigt og der var fuldt hus. Om det var varen elller billetsælgernes evnet til at afsætte den, skal jeg lade være usagt, men vi har i et hvert tilfælde lært, at det er en god idé at rotte sig sammen når der skal løses en opgave. Så det kan være at vi gør det igen, når vi skal lave ølsmagning d. 3. februar, sluttede Hans Peter Hansen.

 

Henning Lauridsen var en af de første til at bestemme sig for, at han ville opleve The Islanders i forsamlingshuset, og en af de absolut sidste der fik købt billet. Og han var ovenud begejstret: - Det var kanon godt skruet sammen. Først en stille afdeling hvor man kunne høre lidt om orkestret mellem numrene, og efter en pause blev der spillet op til bal på overbevisende vis.

I gastronomiens verden bruger man kokkehuer til at karakter angive kvalliteten med, og hvis vi skal holde os til en passende pendant, så vil jeg tildele arrangementet 5 guitarer. Jeg kommer gerne næste gang man laver et lignende arrangement.

 

Annette Frandsen havde samlet en lang række venner til festen med The Islanders.  - Vi var en flok samlet fra det meste af sydjylland og det blev altså til 33 personer, og vi har haft en rigtig sjov og hyggelig aften. Det kan være svært at få øje på noget der ikke var iorden. Stemningen, musikken, publikum og festen var god, så vi skal ned i baggatellerne, hvis der absolut skal kritiseres. Joh! Sennepen var for sød. Ret skal være ret. En stærkere sennep og måske en smule mere salt i den Irske stuvning, så kan der ikke sættes en finger, sluttede en grinende Annette. Og billedet antyder, at øllet smagte godt.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand