Information fra Byfestudvalget

Byfestudvalget i gang med at planlægge årets byfest i V. Nebel. Datoen er fastlagt fra torsdag d.2/6 og til søndag d. 5/6. Har du ideer til nye tiltag ved byfesten?

Vi har planlagt en masse aktiviteter, men sidder DU inde med noget som vi bare skal have med til byfesten 2011 er vi i udvalget som sædvanlig modtagelig over for nye tiltag.

 

Vi har som sædvanlig opstart med Damefrokost torsdag aften med div. indslag, som noget nyt vil der være børnedisco for de helt unge fra ca børnehaveklasse og op til 6 klasse i teltet på fodboldbanen.

 

Der vil selvfølgelig være cykel/rulleskøjte/alm.løb sponcerløb om søndagen hvor vi håber at mange vil stille op. Vi har snakket om i udvalget at en del af overskuddet skal øremærkes til MULTIBANEN som vi ønsker meget her i V. Nebel. 

 

Nye forslag kan sendes til tinaoglevin(at)esenet.dk eller telefon 75169950

 

Med venlig hilsen og en god og varm opstart på sommerferien.

Byfestudvalget

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand