Information fra Arbejdsgruppen for Vester Nebel Skoles beståelse

Siden borgermødet tirsdag 12. juni 2007 har vi haft gang i lidt forskelligt, som vi gerne vil informere om. Skulle nogen som helst have flere spørgsmål eller gode ideer, hører vi meget gerne fra jer.

T-shirts

Tak til Alko-Print for den hurtige levering af t-shirts inden byrådsmødet.

Vi vil hænge sedler op ved Brødudsalget, SFO og børnehaven, hvorpå man kan bestille t-shirts frem 1. august. Prisen er kr. 50,00 pr. t-shirt.

Vi håber på at kunne lave et fælles foto i Vester Nebel skolegård med alle nuværende elever og lærere. Men vi vil også gerne have ”fremtidige elever” med på billedet. Forhåbentligt vil alle være i vores flotte røde Vester Nebel t-shirt. Billedet vil blive taget kort efter sommerferien. Mere herom senere. Overskuddet fra t-shirts salget går til formål til bevarelse af skolen.

Byrådsmøde 18. juni 2007 kl. 17.00

Mandag 18. juni 2007 var der byrådsmøde, hvor cirka 45 borgere fra Vester Nebel var mødt op. Alle med røde Vester Nebel t-shirts på, så politikerne var i hvert fald ikke i tvivl om, hvor vi kom fra.

Borgermøde 13. august 2007 kl. 19.00

Vi indkalder til borgermøde i Forsamlingshuset mandag 13. august 2007 kl. 19.00, hvor der er inviteret seks politikere (én fra hvert parti).

De inviterede politikere er: Johnny Søtrup, Knud Jager Andersen, Hans Erik Møller, Jørgen Elsted Hansen, Karsten Degnbol og Freddie H. Madsen.

Vi vil i arbejdsgruppen meget gerne samle spørgsmålene fra borgerne, så hvis I har spørgsmål, som I gerne vil stille politikerne, kan I sende dem ved at klikke på det nedenstående link til arbejdsgruppen. Vi vil gerne have spørgsmålene senest 1. august 2007.

Send dit spørgsmål her!

 

Opbakning fra borgerne

Vi vil gerne benytte denne lejlighed til at opfordre alle til at skrive læserbreve, personlige breve / e-mails til politikerne. En mulighed kunne også være at sende et postkort fra sommerferien til politikerne, hvori man udtrykker håbet om, at der stadig er en skole at vende tilbage til.

Vi har i arbejdsgruppen bestilt ”Vester Nebel postkort” med vores slogan på, som alle selvfølgelig opfordres til at bruge. Disse kan købes for en femmer hos Michael på Landsbytoften 13 fra den 16. juli.

Adresserne på de seks politikere, som indkaldes til borgermøde 13. august 2007, kan findes her nedenunder.

Vi skal dog opfordre til, at der holdes en "god tone" i vores læserbreve, postkort etc.

Byrådsmøde 20. august 2007 kl. 17.00

Vi vil gerne opfordre til, at du sætter kryds i kalenderen mandag 20. august 2007 kl. 17.00, og møder op til byrådsmødet på Esbjerg Rådhus. Gerne iført vores flotte røde Vester Nebel t-shirt.

Johnny Søtrup (Venstre)            Jørgen Elsted Hansen (Konservative Folkeparti)

Kirkegade 1, 3.th.                      Kongeåvænget 7a

6700 Esbjerg                             6771 Gredstedbro

 

Knud Jager Andersen (SF)           Karsten Degnbol (Det Radikale Venstre)

Højvangs Alle 29                        Alsædvej 2E, St. Darum

6700 Esbjerg                             6740 Bramming

 

Hans Erik Møller (Socialdem.)        Freddie H. Madsen

Fynsgade 44                              Sdr. Skadsvej 18

6700 Esbjerg                              6705 Esbjerg Ø

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand