Ildebrand på Vestervadvej

Udrykningskøretøjer med sirener og blåt blink hører ikke hverdagen til i Vester Nebel. Så det blev lidt af et tiløbsstykke, da der fredag eftermiddag udbrød brand i en traktor, der var på vej gennem Vester Nebel.


Hylende sirener og blå blink, fik fredag eftermiddag borgerne i Vester Nebel på gaden. På Vestervadvej var der gået ild i en traktor fra en af nabolagets mange maskinstationer.

Branden startede som en kraftig røgudvikling, men pludselig sprang traktorens ene bagdæk hvorefter hele traktoren var omgivet af flammer.

Falck ankom umiddelbart herefter med to slukningskøretøjer og en indsatsleder, der hurtigt fik bugt med flammerne og den meget kraftige røgudvikling.

 

 


Selvom branden udviklede sig umiddelbart udenfor Lindegårdens hestebokse langs Vestervadvej, var der på intet tidspunkt farer for gårdens opstaldede heste. Dog valgte en gruppe af pigerne på gården, at evakuere gårdens kaniner, da røgfanen fra den brændende traktor blev ført her over kaninburene.

 

 


Varmen fra branden var så kraftig, at asfalten under traktoren smeltede, og efterfølgende måtte repareres af kommunens vejmand.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand