Igen mere end 100 til fællespisning

Fredag samledes folk fra by og land til endnu en hyggelig fællesspisning i forsamlingshuset.

Fællesspisningerne i forsamlingshuset er meget populære. Det kan vi ikke rigtig komme uden om, efter endnu en fredag med mere end 100 deltagere til to retter mad og en kop kaffe.

Madholdet, der denne gang bestod af Thomas og Lette Haahr, Vinni Thorsted, Hardy Møller og Marlene Timmerby, serverede Jægergryde med kartoffelmos og ris, med æbletærte til dessert.

Da komfuret ikke helt kunne klokken, benyttede formanden for forsamlingshusets bestyrelse, Thomas Nilsson, chancen til at redegøre for de planer bestyrelsen har for huset i den kommende tid. I hovedtræk skal gulvet i salen slibes ned, og så skal dametoiletterne renoveres.

Multigruppen / sogneforeningen kvitterede efterfølgende, som tak for lån af husets køkken  til suppefremstilling til nytårsmarchen, ved at overrække huset ny-slebne knive, en knivblok og 16 håndklæder til toiletterne. ALKO-print har hjulpet med at brodere V. Nebel forsamlingshus på håndklæderne, så ikke  svage sjæle fristes til at fjerne dem.

En uofficiel sammentælling siger 113 deltagere til denne fællesspisning. Det er endnu ikke helt klart, hvornår den næste fællesspisning finder sted, da der ikke er udpeget et nyt madhold. Forsamlingshusets bestyrelse hører gerne fra folk/grupper, der har mod på opgaven.  

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand