Hjemmesiden er aktiv igen

Vesternebel.dk har i længere tid været ramt af forskellige problemer, der har betydet, at mange af sidens funktioner har været ude af drift.

Nyheder der ikke kunne læses, datoer, der fremstod flere gange - og på forskellige sprog, links, der ikke virkede efter hensigten. Johhh. problemer har der været nok af.

Desværre har problemerne været af en karakter, så jeg ikke selv har været i stand til at løse dem. Derfor måtte jeg ruste mig med tålmodighed, indtil der har en ekspert, der havde tid til at se på problemerne.

Det lykkedes så tirsdag aften. De fleste problemer er løst, men der kan stadig være enkelte ting, der ikke virker rigtigt. Men der arbejdes på sagen.

Til oktober vil jeg mødes med Sogneforeningen for at drøfte, hvad vi kan gøre, for at forbedre den nuværende side. Skal der nye funktioner til, er der ting på siden som ikke længere er aktuelt etc.

Måske sidder du og brænder med en idé. Hvis du har indspark til funktioner eller oplysninger, som hjemmesiden kunne tilbyde brugerne, så send mig gerne dit forslag på en mail.

Kim Thorsen

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand