Himmelsk sang i Vester Nebel

Der var en euforisk stemning i skolens gymnastiksal hele lørdagen, da gospel sangerinden, Lydiah Njoroge, stod i spidsen af en workshop og en efterfølgende koncert i Vester Nebel kirke.

 

45 sangglade deltagere fra nær og fjern mødte op, for at deltage i workshoppen lørdag formiddag kl. 10.

Workshoppen var arrangeret af sognepræst, Kirsten Kruchov Sønderby i samarbejde med menighedsrådet.


Der var en fantastisk stemning under hele workshoppen. Der var plads til grin og sjove bemærkninger, til trods for, at der blev arbejdet seriøst og målrettet.


- Lydiah havde en fantastisk udstråling, og en meget professionel tilgang til tingene. Hun var meget inspirerende, fortæller en begejstret workshop deltager, Mette Andersen. – Selv om vi sang, næsten uafbrudt fra kl. 10 til 15.30, så fløj dagen bare af sted, fortæller hun.


Efter workshoppen rykkede sangerne til Vester Nebel kirke, hvor der var arrangeret en gudstjeneste kombineret med en optrædende af workshop-deltagerne.


Der var ganske mange tilhørere i kirken, og det varede ikke længe før alle klappede i takt til pianistens musik og korets sang.


Der er billeder fra workshoppen i Fotogalleriet og så er der et Slideshow (klik her), hvor du kan få musikken at høre. God fornøjelse.


Lydiah Njoroge laver en række workshops i det syd – og sønderjyske i denne tid. Til efteråret skal hun lave en koncert i Musikhuset Esbjerg. Deltagerne ved lørdagens arrangement i Vester Nebel blev inviteret til at deltage i fire workshops i efteråret, samt at optræde ved koncerten, der afholdes til november.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand