Heksene blev trods alt sendt til Bloksbjerg

Sankt Hans aften samledes mange omkring bålet, til Sogneforeningen og spejdernes bålfest. Med selv om rammerne var fine, vil Sogneforeningen helt holde Sankt Hans ved Nebel sø.

Det var temmelig blæsende, og derfor var det en rigtig god ting, at Sankt Hans arrangementet var flyttet til engarealet for enden af Folevænget / Hordevænget – der var nemlig tilnærmelsesvis læ.


Men selv om der var læ havde fyrmestrene svært ved at få bålet til at brænde. Der skulle hældes diesel olie på bålet i flere omgange før flammerne fik så godt fat i grenene, at bålet brændte ned, og de flotte hekse kunne sendes til Bloksbjerg.



Selv om grenene var noget af det første der blev fældet, da men påbegyndte etableringen af Naturstien,
var de meget svære af antænde, selv om der blev brugt adskellige liter dieselolie      Foto: Kim Thorsen 


Fremmødet var ganske fint, og det glæder Steen Snorrason, der har stået for planlægningen af arrangementet på vegne af Sogneforeningen:


 - Vi begik nogle småfejl der blandt andet betød, at mange gik forgæves til båltalen. Den skulle vi nok have afholdt lidt senere, og så forløb vores hekse-konkurrence ikke helt efter planen. Men det har vi lært af, og det bliver der ændret på til næste år, siger Snorrason.


Sankt Hans arrangementet var blevet flyttet i sidste øjeblik, da planlægningen var kommet lidt sent i gang.


- Jeg mener at Sankt Hans arrangementet hører hjemme ved Nebel sø. Så jeg vil arbejde for at få arrangementet derned igen til næste år. De har trods alt nogle gode faciliteter til at sådanne arrangement, siger Snorrason, der håber på, at en tidligere planlægning vil kunne give Nebelsø lyst til, at samarbejde med spejdere og Sogneforeningen igen.

Der er flere billeder i Fotogalleriet. Klik her!

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand