Har du "lånt" min cykel?

Lidt kommunikationsvanskeligheder, er årsag til, at billedet ikke stemme helt overens med virkeligheden. Det er ikke Torben men Conny Skov, der savner sin cykel. Men restens af oplysningerne, og især det der omhandler indtagelse af spirituosa, er i fuld overensstemmelse med virkeligheden.

 

I ly af natten, mens jeg sad og nød et glas, har en ubamhjertig person "lånt" min cykel - uden at give besked. Det er jeg vældig ked af, da jeg måtte gå hjem, og nu savner min cykel.

 

Jeg forventer ikke at gerningsmanden melder sig selv. Men der kunne jo være en, der har set min cykel smidt et eller andet sted.

 

Cyklen er af mærket Raleigh og den er grå/grøn. Og så er der i modsætning til modelfotoet, tale om en damecykel - altså uden vandret stang.

 

Skulle du vide hvor den er, eller måske se den på din vej, så kontakt mig endeligt telefonisk 7516 9876

 

Conny Skov.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand