Hanna er Vester Nebels bedste golfer

I super flot solskin, men i temmelig blæsende vejr, blev den første Vester Nebel Golf Open afviklet på Kaj Golfklubs bane i Bramming.

Arrangørerne af dette første – men forhåbentlig tilbagevendende åbne golfmesterskab, kunne med stor tilfredshed mønstre 10 deltagere, da der var tee-off klokken 10.00, søndag formiddag.

 

I mesterskabet, hvor folk med tilknytning til Vester Nebel og opland, samt tidligere beboere i sognet kan deltage, spilles der om en vandrepokal. Men for at skærpe heppelysten på holdet, spiller man også spilvarianten Sokrates. Her tæller de tre bedste tre scores på hvert hul, til et samlet resultat efter 18 huller.

 

Efter dagens runde er pokalen, der er sponseret af Tømrerfirmaet Bak og Christensen, tildelt Hanna F. Svendsen,  Tranbergvænget 3.
Hanna startede meget beskeden ud, og lignede ikke en vinder på banens første fire huller. Men noget tyder på, at Hanna startede med at ryste de dårlige slag af sig. Herefter rystede hun holdkammeraterne med det ene gode slag efter det andet.

 

Tilbage i klubhuset, var der tre spillere der indleverede scorekort med en total score på 29 point. Men Hanna havde spillet til sit handicap på de sidste ni huller, og det kunne forfølgerne Marinus Søndergaard og Henrik Christensen ikke matche.

 

I Sokrates vandt Hannas hold: Jørn Juul Damgaard, Matinus Søndergaard og Kim Thorsen konkurrencen med 99 stablefordpoint.

 

Pokalen bliver støvet af, og sat på højkant igen den anden søndag i september 2010. Matchen bliver med stor sandsynlighed afviklet på Varde Golfklubs bane. Sæt bare kryds i kalenderen, hvis du bor eller arbejder i Vester Nebel.    

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand