På skovtur ved Multihuset

En flok hårdtarbejdende kvinder og mænd afsluttede dagens dont på bedste vis, da de tændte op i grillen, under træerne ved Multihuset

 

 

Det var egentlig meningen, at der skulle arbejdes både lørdag og søndag eftermiddag, på at flytte den store bunke flis, som Sti-projektet har fået forbud mod at bruge. Men der blev gået til makronerne, så allerede lørdag kl. 14.30 var den store bunke flyttet.

Da der blev ryddet op ved Multihuset, blev der langt mindre flis en forventet. Så der manglede faktisk flis. Nu er de omkring 40 m2 flis fra Sti-projektet lagt ud under træerne langs Tranbergvænget, og det er faktisk blevet rigtig godt. Desværre var der heller ikke denne gang flis nok.

Nu vil arbejdsgruppen "Multihuset" forsøge at fremskaffe en portion flis mere, således, at det sidste stykke langs Tranbergvænget også kan dækkes til med flis.

Folkene, der brugte deres lørdag eftermiddag på flytningen, lod til at hygge sig gevaldigt, da de efterfølgende grillede chillipølser og drak svenske pilsnere.

 

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand