Godt Nytår

For sjette år i træk startede jeg nytårs morgen med en spadseretur rundt i byens gader, for at indsamle indtryk af, hvorledes Vester Nebel er kommet ind i det nye år. Og meget tyder på et roligt nytår.

 


Bybilledet var præget af forholdsvis uskyldige nytårsløjer, selv om skraldespanden ved bybus linje 6 stoppested på Stokbrovej og tre – fire af byens private postkasser har været ofre for kanonslag.


Barberskum er mange steder sprøjtet på biler, plankeværk og vinduer, og så har en eller flere, opgivet at hejse en cykel op i fritterens flagstang. Men måske du genkender og måske savner cyklen!.

 

 


Vi har sagt farvel til et helt utroligt år på vesternebel.dk. I løbet af 2007 har der været lang flere besøgende end tidligere. Årsagen skal naturligvis findes i kommunens sektorplan. Mange af de øvrige landsbyers beboerne har fulgt med i skriverierne på hjemmesiden, der derfor har haft et gennemsnitligt besøgstal på over 100 unikke brugere om dagen, siden sektorplanen blev offentliggjort i maj måned.


Mange af byens egne beboere har meget naturligt valgt vesternebel.dk som startside i deres Internetbrowser, men det er ikke kun det der trækker tallet op. For kigger vi lidt nærmere på antallet af sidevisninger, så er vi kommet op på 172.446 på årsplan, af de i alt 35.000 besøgende, der altså har set godt fire sider i gennemsnit. Ialt har siden haft 98.000 besøgende siden re-lanceringen i 2002.


Det er flere store emner der årsag til de fine tal. Skolebyt, sektorplan og åben landsby hører til blandt top-scorene. Omkring 150 ”nyhedshistorier” har fundet vej til siden, og det skyldes ikke mindst, at der er kommet langt flere bidrag end tidligere. Da jeg tiltrådte som web-redaktør for godt seks år siden, påstod jeg overfor den daværende formand for sogneforeningen, at jeg ville kunne skrive nyheder til siden næsten hver tredje dag og det mål er det lykkedes overholde, takket være de mange bidrag jeg modtager.


I det kommende år vil der kommer endnu mere aktivitet på siden. Menighedsrådet vil, anført af sognepræst Kirsten Kruchov Sønderby, komme med på hjemmesiden på lige fod med Det Gamle Mejeri. Det samme gælder VNI.

 

 


I 2007 blev jeg belønnet for mit arbejde med byens hjemmeside, da jeg modtog VNI’s Anerkendelse for en særlig indsats i Vester Nebel. Jeg vil hermed takke for anerkendelsen, og takke for de mange rosende ord der er fulgt i kølvandet herpå. Men hjemmesiden afspejler jo blot det samfund vi lever i, så I har alle andel i succesen – jo mere der er at skrive om, des mere er der at læse om….


Godt Nytår
Kim Thorsen

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand