Gang i ældre på besøg

"Gang i ældre" Et tiltag der er sat i gang af Dansk Idrætsforbund, blev en stor succes, da byens pensionister arrangerede en guidet tur til Nebel sø.

"Gang i ældre" blev en stor succes med mere end 30 deltagere, til turen til Nebel sø.

 

Tilbudet kom fra Dansk Idrætsforbund, der opfordrede de ældre til, at dyrke lidt motion.

 

Jens Jørgen Christensen var hurtig til, at arrangere en "rundvisning" og et foredrag ved Nebel sø, men efterfølgende morgenbrød - og kaffe.

 

Det var turen til søen der skulle få pulsen lidt i vejret, og der var mange der forsøgte sig med stavgang, mens andre mente at cyklen var de rette transportmiddel.

 

Ved Søen holdte Poul Erik Simonsen et fint foredrag om søens historie og ikke mindst om "Det Gamle Mejeris" opkøb af, og planer med søen.

 

Efter en fin formiddag ved Nebel sø gik turen tilbage til Sognehuset, hvor der traditionen tro skulle spilles lidt kort og billard - det var jo torsdag!

 

På vegne af VesterNebel.dk skal der lyde en stor tak til Jutta, der vovede pelsen og påtog sig rollen som fotograf.

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand