Frugthave plantet til i Multiparken

I weekenden sørgede flittige hænder for, at 80 frugttræer blev plantet og hegnet inde i Multiparken.

Lørdag formiddag klokken 09.00 mødtes omkring 30 personer i arbejdstøj, for at plante frugttræer på et areal i den østlige del af parken.

Erik Schmidt havde lavet en plantegning, så opgaven var lige til at gå til efter en kort orientering.

Opdelt i forskellige indsatsgrupper skred arbejdet hurtigt frem: Træer blev stukket i jorden, mens indhegningen af stolper og trådnet, der skal holde vildt på afstand af de unge træer, blev rejst om arealet.

Alle nyplantede træer blev udstyret med fejespiraler, så harerne ikke gnaver i barken, hvis de kommer ind bag indhegningen. Til sidst blev der smidt et tykt lag flis omkring hvert enkelt træ, så der ikke vokser ukrudt op omkring planterne.

Der var afsat fire timer til projektet, men allerede klokken 12.40 kunne de første sætte tænderne i en velfortjent grillet frankfurter.

Hunde er velkomne

Det er helt legalt at tage hunde med, når man færdes i Multiparken. Men hundelufterne bedes fjerne hundens efterladenskaber. Medbring en plastikpose og smid lorten i en af de opstillede skraldespande. Dem er der tre af langs stien.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand