Forsinkede midler fra salg af fibernet

Det er muligt at ansøge om Fiber-net midlerne når etableringen af fibernettet er færdiggjort

Vester Nebel Fællesråd informerer:

Det er muligt at ansøge om Fiber-net midlerne når etableringen af fibernettet er færdiggjort. Endnu mangler SE visse strækninger. Derfor trækker det lidt ud med frigivelse af SE-midlerne.

Så snart arbejdet er færdiggjort kan alle foreninger, grupper eller enkeltpersoner søge midler til projekter, der kommer hele byen til gode og skaber udvikling.

Ansøgningen skal bestå af en detaljeret beskrivelse af projektets indhold samt anslået økonomiske forhold. Tid og sted for aflevering af ansøgninger meddeles senere.

Et udvalg bestående af: Carsten Blomberg, Blomstrende Landsby, Jutta Knudsen og Marianne Schmidt, begge Vester Nebel Fællesråd modtager ansøgninger og fordeler midlerne ud fra følgende principper:

  • Projekter af fysisk karakter, der skaber noget nyt og forbedrer forholdene for borgerne i Vester Nebel.

  • Projekter til dygtiggørelse af ressourcepersoner, som har skabt eller vil skabe noget nyt, der kommer borgerne til gode.

  • Projekter hvor der indgår konsulentbistand. Hvis der er andre muligheder for at få disse udgifter dækket, skal disse benyttes.
     

Regler ved fordeling af SE-midlerne:

  • Der kan højst søges om 50% af den samlede aktivitets pris, resten skal man selv fremskaffe på anden måde. Der skal foreligge dokumentation af den anden halvdel af financieringen.

  • Midlerne fordeles på flere aktiviteter. Udvalget kan således ikke tildele alle midler til et godt forslag.

  • Nogle af midlerne kan af udvalget båndlægges til et særligt forslag til udvikling.

Vester Nebel Fællesråd håber på mange gode og initiativ-rige forslag, der kan komme hele sognet til gavn og glæde.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand