Forsamlingshusets bestyrelse takker

10 personer sprang til, og hjalp med til at genoplive dilletant i forsamlingshuset. Det er bestyrelsen glade for.

Dejligt at Conny Skov og de øvrige spillere på scenen sprang til med relativ kort varsel, og fik stablet et godt stykke på benene. Og måske endnu bedre, at der var rigtig mange i huset for at overvære de tre grinagtige forestillinger i den flotte kulisse.

Det virkede lidt som om, at der var opstået et vakuum på dilettant, så mon ikke Conny Skov kan få held til, at få flere mænd med på scenen til den næste forestilling, som vi håber på at kunne præsentere i det tidlige forår 2018.

Der var lidt over 30 tilskuere til generalprøven, 115 tilskuere lørdag aften og 55 personer til forestillingen torsdag aften. Det er meget tilfredsstillende.

Bestyrelsen har fået lidt kritik på forskellige punkter, blandt andet udbuddet i baren lørdag aften. Vi kigger nærmere på punkterne og lover bedring til næste år.


Vi håber, du overvejer at forny dit medlemskab til huset. Uden opbakning fra de lokale, er det svært at holde gang i huset.
Tak
Vester Nebel Forsamlingshuses bestyrelse

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand