Forældre trak i arbejdstøjet ved Vester Nebel Børnehus

Fredag den 28. august 2009 var der arbejdsdag i Børnehuset i Vester Nebel, hvor både legepladsen og børnehaven blev frisket op.

Fredag eftermiddag var forældre og børn samlet til et hyggeligt arrangement i Vester Nebel Børnehus - nemlig til den årlige arbejdsdag i børnehaven.

Der blev skiftet pæle ved børnehavens hængekøjer, og bygget en vandbane i sandkassen, hvor børnene nu kan fornøje sig med vand i udhulede træstammer.

Der var som sædvanligt rigtig god opbakning til arrangementet, og børnehavens leder Trine Lind var eftefølgende også rigtig god tilfreds. "Det er altid dejligt når forældrene bakker op om vores tiltag - og det er de heldigvis rigtig gode til her i Vester Nebel", siger Trine Lind.

Ud over de udendørs aktiviteter blev der også hængt billeder, tavler, hylder osv. op indendørs. "Børnehaven er netop blevet malet, så det er dejligt at forældrene vil give en hånd med de praktiske opgaver der følger efter" udtaler Trine Lind.

Mens forældrene arbejdede hyggede børnene sig med at male nye billeder til børnehaven, og da arbejdsdagen var slut blev grillen tændt. Forældrebestyrelsen havde tilberedt et flot salatbord - og så var der ellers fællesspisning inden en flok trætte børn og forældre drog hjem efter en god og en lang dag i børnehaven.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand