Flot karakter til Nebel Sø i test af fiskesøer

JydskeVestkysten bragte for nyligt en artikel, hvor ni familier testede en række af Syd- og Sønderjyllands 73 lystfiskesøer – heriblandt Nebel Sø, der fik en ganske god bedømmelse.

 

Kriteriet har været at minimum en voksen og et barn skulle fiske i mindst to timer. Det blev som oftest til to voksne og flere børn – og gennemsnitlig tre timer.

Karakteren for fisketuren er subjektiv for den enkelte families oplevelse.

God nybegyndersø

Nebel Put & Take, Vestervadvej 17, Vester Nebel ved Esbjerg


Priser: Voksne: 1 stang 85 kroner for tre timer.

Børn under 12 år: 1 stang 40 kroner for tre timer.

Evt. rabatmuligheder: Klippekort, dagskort mv.

Bemanding ved søen: Lejlighedsvis. Ellers selvbetjening.

Kiosk med mad og drikke: Ja

Udstyrssalg: Ja

Borde og bænke: Ja

Toilet: Ja – også handicaptoilet

Hvordan er adgangen til fiskevand: Der er tre søer, og da vi købte vores fiskekort blev der hældt fisk ud.

Hvordan er søens kvalitet: Det er let at stå ved vandet – man kommer meget tæt på, idet man de fleste steder står lige ved vandkanten. Vandet er meget mørkt, så vi kunne ikke se bunden (ved ikke om det er normalt?).

Vi så flere store ørreder ”springe” i vandet – vi fangede ikke selv nogle, men vi så et par stykker, som havde fanget nogle store ørreder.

Vores kroge hang et par gange fast i nogle store muslingeskaller. Nogle steder er der en del vandplanter, men det var ikke noget, der gjorde det besværligt at fiske.

Kan man se (på skilte osv.) hvad man kan fange: Ja – der udsættes regnbueørreder, bækørreder, guldørreder og kildeørreder.

Er der renseplads: Ja

Hvordan er p-forholdene: Gode

Er der læskur: Ja

Hvordan var den totale oplevelse (fra 1 til 6, hvor 6 er højest): 5

Kommentarer: Vi fik en rigtig god introduktion til stedet af de ansatte i kiosken – og de hjalp os blandt andet med, hvad og hvordan vi skulle fiske. Vi var der et par timer sidst på eftermiddagen, men det ville også have været rigtig fint at tage af sted med madpakker, fordi der er mange steder at sidde.

Der var rent og pænt både ved kiosken og rundt om søerne. Det var et dejligt sted at være og vi kunne sagtens slappe af, selv om vi to voksne skulle holde styr på tre tøser.

Det fungerede også fint, at vi ikke alle fiskede – så man kan sagtens være her uden at fiske og på den måde være sammen som familie.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand