Flot indsamlingsresultat

Sognebørn i Vester Nebel, brugte i weekenden kræfter på, at samle midler ind til Folkekirkens Nødhjælp, til fordel for mennesker, der lever i skyggen af aids-epidemien.

 

 

Det var en god dag som startede med sandwich og sodavand efter gudstjenesten. Der var ialt mødt 13 "sognebørn" op her iblandt spejder og konfirmandter.

 

De blev sendt ud på 5 ruter rundt om  i sognet , efter et par timer vendte de tilbage til graverbygningen med indsamlingsbøsserne til en velfortjent forfriskningen som bestod af hjemmebagt boller og varm cacao.

 

Alle havde haft en god eftermiddag og var spændte på hvor mange penge vi her fra Vester Nebel kunne sende til aids-epdemien i Afrika.

 

Det samlet beløb lød på 2.768,75 kr. Et meget flodt resultat i betragning af at der lige har været indsamling i tv og radio også til standsaids  i Afrika.

 

Der skal lyde en stor tak til alle bidragsydere, samt naturligvis alle de frivillige indsamlere, der gjorde en fantastisk indsats.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand