Five minutes of fame - Vester Nebel i verdens søgelys

Projekt Fortov var årsag til, at Vester Nebel var verdens navle for en dag, med en mediedækning af uhørte dimensioner.

Lørdag den 2. juli 2011 vil gå hen i historiebøgerne på Lokalhistorisk arkiv i Vester Nebel. Den dag fik byen – eller rettere 80 meter af byens fortov – så meget medieomtale som aldrig tidligere.

Det prægtige stykke arbejde, som en lang række frivillige fra byen har udført, blev genstand for oplæg til debat i mange medier.

Der blev rejst mange spørgsmål omkring princippet i, at borgerne selv tager hænderne op af lommerne når et stykke kommunalt arbejde skal udføres.

Tager det arbejdet fra de små håndværksmestre, eller sparer vi bare vores fælles kommunale pengekasse for en udgift, så vi kan få andre goder for de sparrede udgifter til arbejdsløn?

Uanset hvad man synes, er det udførte arbejde langs Hygumvej et flot, gavnligt projekt, som dem der har udført det kan være stolte af. Samvittighedsspørgsmål overlader vil til politikerne i byrådet.  

Det er et projekt, der giver borgerne nogle relationer til hinanden – det styrker fællesskabet, så vi må håbe, at politikerne husker at lader alle skatteydere tage fat, når der skal løses en opgave.

Stor cadeau til Erik Schmidt, der fik samlet et stort blandet hold af frivillige til, at løse opgaven.

 

Herunder links til nogle af de forskellige medier, der har omtalt projektet:


Politiken.dk  Tv-Syd  TV2-News DR Nyheder 18.30  DR.dk

Herudover har der været flere artikler i JydskeVestkysten, ligesom projektet blev omtalt på mange radiokanaler.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand