Fiskekonkurrencen fik konkurrence af vejret

Weekendens fiskekonkurrence fik det bedst tænkelige vejr. Men noget tyder på, at fiskene ikke var så bidevillige i den strålende sol. Deltager tallet var heller ikke så højt som forventet.

Alle sejl var sat til, søerne var fyldt op med fisk, og der var rigtig mange og flotte præmier at vinde, men det var ikke helt nok til at lokke folk til Nebel sø og den store skyde - og jagt konkurrence.

 

I konkurrencen skulle man først simultan skyde en serie duer og en serie svin, inden man på to timer, skulle fange flest kilo fisk.

Der var lavet et pointsystem så skydning og fiskeri vejede lige tungt i pointregnskabet. Og nr. 1 i konkurrencen skød lidt bedre end nr. 2, der til gengæld fangede den tungeste fisk.

 

- Vi havde forstillet os, at der var kommet lidt flere gæster i løbet af de 3 dage konkurrencen stod på, men det var ikke tilfældet og det kommer ikke til at sætte en stopper for, at vi vil gennemføre arrangementet igen til næste år, sagde Poul Erik Simonsen søndag eftermiddag, umiddelbart før præmieoverrækkelsen.

 

- Vi har vores konkurrencer, de andre fiskesøer i oplandet har deres - og sådan skal det være. Vi ønsker at "put & take folket" skal komme og fiske hos os den ene dag, og hos vores koleger den næste dag. Jeg mener ikke at vi skal lave den samme slags konkurrencer som de andre gør, og derfor lavede vi denne kombinationskonkurrence mellem jagt og fiskeri, sluttede Poul Erik Simonsen.

 

Konkurrencen blev vundet af Peter B, der opnåede 76 point, efterfulgt af Jens Petersen der opnåede 72. Nr. 3 blev Anders med 69 points, nr. 4 Carsten M med 62 point og Nr. 5 Niels Friis med 51 point.

 

Vinderen kan nu se frem til en Jagtsafari til Limpopo i Sydafrika til Nytår, ligesom nr. 2 skal på jagtrejse i en uge i Polen.

 

Se vinderbilleder under "Nebel sø" under menupunktet "Fangstrapporter".

Op til konkurrencen blev der sat godt 500 kilo fisk ud i søerne, nogle på op til 10 kilo stykket. Under konkurrencen blev der kun landet godt 30 kilo fisk, så der er stadig mulighed for at gøre en god fangst ved søen.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand