Festlig Dilettant

Premieren på "Grin, Grever og Gavtyve" blev et tilløbsstykke, der trak fuldt hus med 120 tilskuere lørdag aften. Og det glæder husets formand, der er glad for at byen kan samles om netop dilettantforestillingerne.

 

 

Igen i år, var dilettant forestillingen på det nærmeste et tilløbsstykke i Vester Nebel Forsamlingshus, og vi kunne glæde os over at omkring 120 personer overværede løjerne, først og fremmest på scenen, og dernest til en sving- om på dansegulvet.

 

- Det blev virkelig en festlig aften. Og aktørerne på scenen, i kulisserne og i "kassen" foran ydede en kæmpe præstation, udtaler formanden for Forsamlingshuset, Hans Peter Hansen.

 

 

 

Premieren på årets stykke var også en debutaften for flere af de aktive. Der var flere nye ansigter på scenen og de klarede det flot.

Det var første gang Keld Andersen stod alene i spidsen for dilettantforestillingen. Og den opgave klarede han til stor tilfredsstillelse.

 

- Den nye instruktør Kjeld Andersen har nu bevist, at han fuld ud kan leve op til de krav og forventninger rollen som instruktør kræver. Han formår at få det bedste ud af alle skuespilerne og bevare en god stemning tillige med.

 

 

 

-Derfor er bestyrelsen for Forsamlingshuset fortsat rigtig glade for at væresparingspartnere for dilettant i byen. Her har vi nemlig et fast holdepunkt i vores lille samfund som bringer mennesker sammen på en festlig måde, slutter formanden.

 

Forestillingen kan ses igen på fredag den 23. marts klokken 19.30

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand